1 Vrolijkheid

Vrolijkheid

woensdag 23 januari 2013

 
Ik heb zoveel positieve reacties gekregen op FB en op mijn blog over het 'kaartjes sturen project'.
Ben er helemaal vrolijk door geworden. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn afstudeer onderzoek, dus dit zijn echt fijne momentjes om blij van te worden tussendoor. Als ik thuis kom vind ik een leuke envelop op de deurmat van een vriendin of een bloglezerares. Dank jullie wel!
Binnenkort wil ik even een foto maken van de kaartjes en de vele leuke extra dingetjes. In deze instragram collage zie je al een leuk kaartje die ik gekregen heb van Villa balkonia <3. Verder heb ik leuke notitie boekjes gemaakt voor een vriendin (hier binnenkort meer over), heb ik lekker geknutseld zondag middag en maakte ik een heerlijke tonijn pasta. Vind het altijd heerlijk om van een gezellig bordje te eten!

Ps. Welkom nieuwe bloglezers!
Pps. Mocht je nog een leuk kaartje willen hebben? Laat een leuk berichtje achter!

12 opmerkingen

 1. Dat ziet er zeker vrolijk uit! Jouw kaartje staat hier vrolijk te zijn, hoor :-). Hopelijk heb je die van mij inmiddels ook gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog geen post van je gehad:) spannend! (ben ook gister niet thuis geweest, dus wie weet ligt er nu wat in de brievenbus) Liefs!

   Verwijderen
 2. Hi! Ik wil jou ook graag een kaartje terug sturen! Wil je adres mailen naar dubbeldjes@live.nl
  Groetjes,
  Mariel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word steeds instant vrolijk als ik je blog lees dus de titel heb je supergoed gekozen !!
  Ik kijk al uit naar volgende knutsels ..En je kaartjesproject dat is pas leuk ,ik wil wel graag een kaartje ontvangen en stuur met alle plezier een tof envelopje terug ,mijn mail adres is jar.len@telenet.be
  Greetzz en volgertje erbij alhoewel ik hier al van in t prille begin piep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! Ben dol op vrolijke post, om te ontvangen en versturen! Mijn mailadres is jannus82@hotmail.com
  Groetjes van Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijk blog heb jij! Ik volg je terug ;-) enne, ja ik doe graag mee met je post project, gezellig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hoor, mijn emailadres is info@eendotjewat.nl. Ja, ons huis stond inderdaad in het decembernummer van de 101. We hadden een make-over gewonnen :-)

   Verwijderen
 6. Jaa die kaarten heb ik ook al eens gezien...erg leuk!! :D Fijne vrolijkheid in deze vrolijke log! Lijkt me leuk om eens met je te posten! mycupoflatte@live.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooo wat een blog, seg!!! Ik doe ook wel graag mee ;-) Enne, ja hoor, een toiletzakje kan altijd als je een mailtje stuurt ;-) fete_des_gamins@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig initiatief! :) Ik zou het geweldig vinden om mee te doen en ik heb een voorstel voor je, zou je me willen mailen op contact@snail-mail.nl ? :)

  BeantwoordenVerwijderen