1 kaartjes sturen & wil je een kaartje? ♥

kaartjes sturen & wil je een kaartje? ♥

woensdag 16 januari 2013


Ik heb iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen, en waar ik ook echt blij van word en dat is het versturen van kaartjes. Het proces is helemaal leuk, eerst lekker rond snuffelen naar mooie kaartjes (ik kan echt uren zoeken in een winkel) en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor wie dit kaartje geschikt zou zijn. Daarna lekker schrijven, plakken & knippen en dan in de brievenbus gooien. Echt heerlijk om te doen. Vooral de leuke reacties die je dan krijgt of ik vind soms een leuk kaartje terug in mijn brievenbus. Niks is leuker dan een kaartje krijgen, véél leuker dan een Whatsappje of een mailtje! Nu heb ik besloten dat ik dit véél vaker wil gaan doen. Dus wie o wie heeft zin in een leuk kaartje plus een leuke zelf gemaakte slinger? Laat een reactie achter met je mail adres, zodat ik je adres gegevens kan vragen! En wie weet krijg je wel vaker een kaartje van mij!  
Ik word nu al superrrrrrrr blij hihi


16 opmerkingen

 1. Heeel leuk idee! <3 Als je het leuk vindt, wil ik je (ook) wel een kaartje sturen! >> zizazipper@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor! Leuk!
  Ik hou van snail mail!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh leuk!! Ik heb hetzelfde met kaarten en post (en met zo'n beetje alles wat van mooi papier gemaakt is)! Ik stuur je m'n mail adres via fb, maar miss heb je 'm nog wel? Sinds de middelbare school heb ik 'm niet veranderd, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!!!
  Ben GEK op kaartjes! VERSLAAFD kun je wel zeggen!
  Dus... Ik ga ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Dat wil ik ook wel! (vooral ansichtkaarten zijn welkom!) En ik zal je een kaartje terug sturen natuurlijk, als je dat wilt! Mijn mail: reizendepostkaartjes@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke blog heb jij! Ik ga je mailen:) Dankjewel!

   Verwijderen
 6. Geweldig!! Ik doe mee... villabalkonia@live.nl
  Ik stuur ook graag post... =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet niet hoeveel kaartjes je wilt versturen, maar ik word stiekem ook altijd kinderachtig blij gewoon met een kaartje in de bus :-). Uiteraaaard krijg je een kaartje terug, want ook kaartjes sturen vind ik TE leuk! heidiwith@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben ik te laat om mee te doen? Ik ben helemaal gek op post! Dusseh: itsmiek1@gmailcom

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Een postcrossing, maar dan in het klein, is er nog een kansje dat ik mee kan doen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben nog op zoek naar nieuwe maatjes! Ik vind het heerlijk om te doen en om te ontspannen in mijn drukke leventje. Mijn e-mailadres is whiteandsilver@live.nl en ik hoop zo dat ik je binnenkort een goedgevulde envelop en een mooie brief kan sturen :)

  liefs,
  theseasarestormy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik ben nieuw op je blog maar ik doe graag een kaartjes ruil met je :)

  Ben ook gek op post versturen en krijgen. Jammer, dat het tegenwoordig zo weinig meer gebeurt. Dus iedereen die het (weer) stimuleert, vind ik superrrr!

  k word meteen volger van je leuke blog!

  groetjes,

  knutselmar @ zeelandnet . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kaartjes??? Jaaa, graag!!! Mijn adres vind je op mijn blog postagestamps366.blogspot.nl En bij een blog die alleen maar over post gaat komt je kaartje er ook op te staan. Stuur je je adres er bij mee, want je krijgt er natuurlijk ook een terug!

  BeantwoordenVerwijderen