1 Iphone achtergrondjes!

Iphone achtergrondjes!

dinsdag 28 oktober 2014


  

Nu ik een nieuwe iPhone 6 heb, ben ik verslaafd aan het veranderen van mijn achtergrond op mijn beeldscherm. Ik vind het plaatje die ik nu heb geplaatst op mijn mobiel helemaal geweldig, het zijn kleine dennenappeltjes en past perfect bij de herfst. Ik vind het leuk dat mijn achtergrond past bij het seizoen of hoe ik mij bijvoorbeeld voel. De ene keer zijn het vrolijke bloemetjes en de andere keer heb ik zin in zwart/wit. Je kan echt zoveel leuke printjes vinden op bijvoorbeeld Pinterest. Ik ben daar soms uren mee bezig. Vooral vrienden zijn enthousiast en vragen of ik de leuke printjes wil doorsturen. Ik dacht 'ik ga hier een blog bericht over schrijven en geef wat leuke achtergronden'. Wie weet heb je ook zin om je mobiel wat op te pimpen met kleurtjes en figuurtjes!? Wil je meer inspiratie op doen of wil je een afbeelding opslaan, klik dan HIER om op mijn Pinterest pagina te komen (en ze te vinden).
En klik op 'meer lezen' voor wat voorbeelden!


  
9 opmerkingen

 1. Ooh, ja. Printjes. Geweldig. Ik kan úren printjes bekijken. Ik vond onlangs deze geweldige site: http://bouffantsandbrokenhearts.tumblr.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerds! Ik snap meteen dat je daar helemaal vrolijk van wordt!
  Liefs, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk he! er zijn er zooooveeeeel te vinden op internet:)

   Verwijderen
 3. Wat een leukerds! Tegenwoordig staat er bij mij altijd een foto van mijn 1 jarige neefje, maar met deze plaatjes overweeg ik toch om die maar eens aan te passen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowsaaaa wat een leukerds :) Ik ga ze meteen even bekijken op je pagina want die wil ik ook wel! Fijn weekend. X

  BeantwoordenVerwijderen