1 Frisse kleurtjes!

Frisse kleurtjes!

dinsdag 7 oktober 2014


Ondanks dat het nu herfst is, kan ik ook nog heel blij worden van deze foto's. Ze zijn gemaakt in de zomer, om precies te zijn in Augustus. Wat een heerlijke frisse keuren! Ik ben dol op blauw en wit. Dat geeft een mooie zomerse uitstraling. En ja, het licht in huize hof is ook veel mooier wanneer het zomer is. Ik merk wanneer ik foto's maak deze dagen, ik het lastig vind om het juiste licht te vinden. Goed.. dit was even een flashback naar de zomer. Nu echt op naar de herfst.
Voordelen van de herfst zijn:

* Dikke vesten dragen. Ik heb een prachtig vest van de Sissyboy gekocht in het oud roze!
* Chocolade pepernoten kunnen weer gegeten worden en broodjes met speculaas.
* Het wordt sneller donker dus dat betekend lekker vroeg de kaarsen aansteken!
* Films kijken terwijl het buiten kei hard regent.
* Stampotten maken. Afgelopen weekend heb ik samen met mijn moeder er twee uitgeprobeerd van de AH recepten app. Een stamppot met spruiten en appel en een stamppot met prei en gerookte kip! mmm heel lekker!
* Spelletjes avondjes organiseren met heel veel thee en lekkers.
* Uren lang blogs lezen en plaatjes kijken op Pinterest/Instagram.

Weten jullie nog voordelen van de herfst?

5 opmerkingen

 1. Jaaa kaarsjes en chocoladepepernoten! :) Ik vind het ook heerlijk. Heb vandaag stamppot gemaakt van zoete aardappel met spinazie, champignons, tomaat en geitenkaas. Mmm!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oeee die wil ik ook eens proberen! Heb je het recept:)?

   Verwijderen
  2. Oehh dat lijkt me ook lekker, wil ik ook wel het recept van haha! :D op mijn blog staat trouwens ook een stampot van zoete aardappel ;-)

   En wat een fijne foto's!! Maar vind het ook heel heerlijk dat het nu eindelijk herfstweer wordt, al je punten, daar wordt ik vrolijk van :D

   Verwijderen
 2. Ik ben het helemaal eens met die lange lijst fijne punten :) Ik baal wel van het licht, als ik 's middags thuis kom is het al bijna te donker om nog een fatsoenlijke foto te maken. De foto's in jouw post zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat snap ik! Dan lekker veel fotos maken in het weekend zou ik zeggen;)

   Verwijderen