1 Moodboard inspiratie!

Moodboard inspiratie!

woensdag 12 november 2014


Lieve Angelina van peekinside heb ik een tijdje geleden leren kennen. Nouja leren kennen, we kennen elkaar 'online'. Ze heeft een fantastische blog en is daarnaast grafisch vormgever. Iets wat ze super goed kan! Haar style vind ik basic, mooi en erg inspirerend. Om de zoveel tijd maakt zij een moodboards op haar blog. Een moodboard geeft een bepaald sfeerbeeld van een gedachte, gevoel of iets anders moois. Vanuit zo'n collage kan je inspiratie op doen, wat ik zeker doe bij Angelina. Maar ook bij mijn lieve vriendinetje Marlies van blog.mliees. Ook zij maakt prachtige sfeerbeelden! Ik vond het daarom leuk om ook eens een moodboard te delen met jullie. Het was heerlijk om te doen en ben van plan dit vaker te gaan doen op mijn blog. 

Wat vinden jullie trouwens van het mooie jurkje op het eerste plaatje? Ik ben er verliefd op, maar hij is echt te duur.. Iemand tips waar ik zoiets vergelijkbaars kan vinden?

Oh en vergeet natuurlijk niet even op de blogs van Angelina en Marlies te kijken! Fijne avond :-)10 opmerkingen

 1. Heel leuk idee!
  Mooie kleuren die perfect op je blog passen.
  Leuk jurkje trouwens, hoop voor je dat je hem vindt.
  Groetjes, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat ben je toch een lieverd! ♡ Snel maar een keer in het echt haha ;-)
  En heel mooi geworden, fijne kleurtjes!! Moet je vaker doen :)) Dat jurkje is inderdaad heel mooi.. mocht ik ergens zoiets tegenkomen dan ben je de eerste die het hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zoiets gekocht bij H&M in legergroen, is wel met knoopjes tot aan onder, heeft ook een afgeronde onderkant. Mooi moodboard trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi moodboard en inderdaad.. mooi jurkje... Dit soort jurkjes hebben ze volgens mij ook bij 'By Bar' (online en in de winkels). Is ook nog best prijzig maar de opruiming komt eraan! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ik zie het nu pas. Wat een schatje ben je toch! :) Jij kunt dat ook hoor. Alleen nog even netjes alle bronnen vermelden ;)

  BeantwoordenVerwijderen