1 Instagram overzicht, november!

Instagram overzicht, november!

vrijdag 29 november 2013


November is weer omgevlogen! Ondanks dat ik weer vele uren heb gewerkt, heb ik gelukkig ook kunnen genieten van leuke dagen/avondjes. Soms was het lastig om deze momenten in te plannen in zo'n druk schema.. Maar ook deze maand is het me weer gelukt!
Ik ben naar de duurste kapper van Leiden geweest, was er een super gezellig verjaardagsfeestje van een vriendin waar we heerlijk hebben gedanst, dronk ik thee en koekjes met lieve Marlies, maakte ik mijn slaapkamer gezellig met stippen stickers, stond ik op een karwei markt met 'Joortjefloortje fluiteketel', at ik natuurlijk weer lekker, genoot ik van de kerstlichtjes in de binnenstad, maakte mijn vriendin mooie vlechten, kreeg ik een kerstboom van takken, had ik een logeeravondje met twee goeie vrienden, was de bachelor uitreiking van mijn broertje en probeerde ik zoveel mogelijk fruit te eten!

Natuurlijk was dit lang niet alles, maar ik vergeet ook wel eens een foto te maken ;-)
Nu op naar december, zin in de feestdagen!

7 opmerkingen

  1. Wat een leuke planning heb je achter de rug.. en er komt vast nog veel meer moois! Naar de allerduurste kapper gaan, dat moet wel als een feestje voelen.

    Fijn weekend,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er weer gezellig uit!! Je haar is mooi met die vlecht!!! En heb net ff je slaapkamer bekeken...wat een TE leuk effect die stipjes! Lijkt me ook geweldig leuk om te doen :-)

    Fijn Weekend!
    Liefs, Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk leuk! En je muur ziet er zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er gezellig uit!! En je haar; wauw!

    BeantwoordenVerwijderen