1 Muziek (tips)

Muziek (tips)

donderdag 12 december 2013

Ik ben een groot fan van muziek, wie eigenlijk niet? Ik luister elke dag muziek, op via mijn iPod/iPhone of lekker de radio aan in mijn huisje. Ik heb muziek gestudeerd, ik speel muziek en ik bezoek graag concerten of festivals. Mijn muziek speel ik af in youtube of Spotify. Alleen downloaden.. echt geen idee hoe dat moet haha. Daarom download ik af en toe liedjes via deze site www.listentoyoutube.com, daar kan je met een link van youtube het liedje downloaden en dan staat hij als mp3 op je computer, handig! Wil je graag live optredens van youtube op je Ipod? Nou dat is dus mogelijk door deze download site. En omdat ik een muziek fan ben wil ik daarom wat lievelings liedjes delen op mijn blog! Ik ben benieuwd of jullie nog leuke tips hebben voor mij, want het vinden van nieuwe muziek is soms lastig.

Druk op 'meer lezen' voor de liedjes!



Ghosts that we knew - mumford & Sons. Ik vind het een geweldige band! Af gelopen voorjaar ben ik naar hun concert geweest in Antwerpen, kippenvel! Dit is één van mijn favorieten liedjes van de cd!

Slow dancing in a burning room - John Mayer. Al jaren fan van John Mayer en paar jaar geleden heb ik hem ook mogen bewonderen in Amsterdam. Wouw, deze man is te gek! Al moet ik zeggen dat ik zijn oude cd's leuker vind dan zijn nieuwere. Dit liedje is ook echt één van mijn favorieten!

What goes around comes around - Justin Timberlake. Justin heeft soms echt lekkere nummertjes. Ik vind lang niet alle liedjes leuk, maar dit liedje blijf ik leuk vinden. Het moet me ook denken aan de 'middelbare school tijd'. Sommige liedjes roepen een bepaalde emotie op;-)

All of me - John legend. Dit lied zie ik vaak voorbij komen op blogs of facebook. Wouw, wat is dit een super mooi liedje. Ik heb hem gelijk geoefend op de piano. De tekst is lief en de clip ook, dit is namelijk zijn echte vrouw.


4 opmerkingen

 1. Hier ook een muziekmens!! Misschien vindt je wat leuke nummers via mijn blog. Staat genoeg op!!
  Ik heb meteen al even mijn favoriet gedownload, thanks voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooooi!
  Deze vind ik ook heel fijn:
  http://www.youtube.com/watch?v=XnQE8Z3vJ_4

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke liedjes! Ik vind het zelf heel leuk om nieuwe muziek te leren kennen en luisteren. Via spotify kun je op 'browsen' klikken. Daar staan allerlei categorieën in met afspeellijsten. Vaak kies ik dan een stemming die bij me past op dat moment en zet ik die aan. Dan komt er vanalles voorbij wat ik nog niet ken. Als ik dan een leuk liedje hoor, kun je op de artiest klikken om er meer van te luisteren. Erg leuk om nieuwe muziek te ontdekken zonder heel actief te hoeven zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen