1 Lichtblauw, grijs, wit en bruin!

Lichtblauw, grijs, wit en bruin!

dinsdag 6 januari 2015Ik ben dol op de kleuren lichtblauw, grijs, wit en bruin. De laatste tijd probeer ik wat andere kleuren in mijn interieur toe te voegen.. maar telkens kom ik weer terug op deze 4 kleuren. Blijkbaar heb ik daar nog een zwak voor en dat maakt mij lekker niks uit. Ik vind het mooi en het maakt mijn kleine huisje ook licht! Door veel wit te houden met hier en daar wat keur in een accessoire, krijg ik het gevoel dat de ruimte ook groter lijkt. En dat is prima, want mijn hofjes huisje is alles behalve groot. Ach, klein is lekker knus en meer heb ik ook niet nodig, woon er tenslotte alleen! Genoeg vrienden over de vloer hoor! Wat is jullie favo kleur in je interieur op dit moment?

Druk op 'meer lezen' voor nog een kleine collage met wat mooie interieur foto's waar ik zeker inspiratie uithaal. Allemaal gevonden op Pinterest! Op de eerste afbeelding zie je een kijkje bij een 'eet gedeelte'. De combinatie van brocante met een strakke houten tafel vind ik erg mooi. Ook de kleuren combinatie passen goed bij elkaar. Mooie witten stoelen en blauwe kussens in verschillende tinten. De tweede afbeelding straalt veel rust uit. De bordjes boven de bank vind ik zo ontzettend tof! Ze zijn allemaal wit, met hier en daar een klein printje. Dit wil ik stiekem ook wel in huis! Daarnaast zie je een foto die ik zo leuk vind! De tafel lijkt sprekend op de mijne, maar hoe leuk is het om verschillende stoelen te gebruiken. Alles past bij elkaar, lichte tinten en pastel kleuren! En de muur is ook heel mooi, zou het zelf nooit doen, maar het inspireert me wel! Op de laatste afbeelding een droom huis. Je zou maar zo'n mooie witte kachel hebben midden in de woonkamer. Ik teken er voor ;-)! Oh en die blauwe klapstoeltjes wil ik ook wel!

http://www.homedit.com/industrial-and-yet-vintage-interior-design/
http://www.remodelista.com/posts/5-favorites-white-plates-as-wall-decor
http://www.stadshem.se/till-salu/obj24162_1359112441#images
http://www.houseofc.nl/2014/02/pretty-by-moss.html

2 opmerkingen

  1. Deze foto's zien er prachtig uit! Die blauwe klapstoeltjes zijn inderdaad fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig mooie kleuren! En die ronde witte kachel is ook mijn droom..".. Ik hou het vaak heel neutraal maar ben stiekem ook wel verliefd op mooie kleuraccenten!

    Groetjes. Cindy
    woon-geluk.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen