1 Het jaar 2014!

Het jaar 2014!

dinsdag 30 december 2014


Het jaar 2014 is omgevlogen! Ik heb zoveel leuke dingen gedaan, beleefd en gezien dat ik lang niet alles heb kunnen onthouden. Gelukkig ben ik in het bezit van een iPhone en zijn er veel belevenissen vast gelegd met de camera! Hierboven een collage met wat verschillende foto's van wat ik heb meegemaakt. (Commentaar hieronder, oe misschien wel een beetje veel leeswerk)

* Ik heb van de zomer met 11 lieve clubgenootjes een reis gemaakt door Sri Lanka, Dit was echt te gek! Wat een prachtig land en wat heerlijk dat ik dit heb mogen beleven samen met mijn vriendinnetjes!
* Ben ik dit jaar genoeg avondjes uit geweest. De ene keer in Amsterdam de andere keer in Leiden.
* Heb ik samen met mede bloggers meegewerkt aan een kerst magazine van showhome! Geweldig om te doen en het resultaat is echt heel mooi geworden. Nog steeds wel een klein beetje trots!
* Heb ik mijn vriendjelief ontmoet in januari.De foto is gemaakt bij het festival 'shoeless'.
* Voor het eerst heb ik de hofjesconcerten in Leiden van dichtbij mogen meemaken. 1 x in het jaar (rond pinksteren) zijn er in alle hofjes van Leiden bandjes te vinden, heel gaaf! Nu ik zelf in een hofje woon heb ik er extra van genoten. Samen met mijn buufjes hebben we uiteraard geborreld.
* Zijn er veel festivalletjes gepakt met vrienden samen. Ik vind het altijd zo'n fijne sfeer!
* Ben ik elke dag nog blij met mijn fijne hofjes woning.
* Nog elk moment verslaafd aan bloggen, instagram of pinterest!
* Was ik heel erg blij dat mijn lieve vriendinnetje weer terug kwam van haar lange reis! Ik heb haar uiteraard opgewacht op het vliegveld.
* Heb ik leuke ontmoetingen gehad met mede instagrammers. Zo bedachten we rond sinterklaas een sint swap. We trokken lootjes en gaven elkaar een leuk cadeautje.
* Stond ik heel verrassend met mijn blog in de Margriet woonspecial, ontzettend leuk en had ik echt niet verwacht!
* Ging ik een aantal keer met vriendinnetjes of vriendjelief naar het strand, genieten geblazen!
* Heb ik samen met een vriendin parijs bezocht en uiteraard Disney land. Dit stond al jaren lang op ons verlanglijstje en nu kwam het er dan eindelijk van. We hebben heel erg genoten!
* Stond mijn Instagram account in de Flair. Ook heel erg leuk om te zien!
* Bakte ik poffertjes op de Parade in Amsterdam. Een heel leuk theater festival wat ik iedereen aanraad! De sfeer is gezellig, er zijn leuke voorstellingen te zien en het eten is om te smullen.
* At ik vaak in het hof met buufjes of vrienden. Zo'n fijne plek om buiten te zitten en te genieten van lekkers en elkaar!
* Fietste ik veel in Amsterdam. Ik heb nu een eigen fiets daar omdat vriendjelief er woont, Wel zo makkelijk!

Goh.. dit is nog lang niet alles van wat ik heb beleefd dit jaar. Maar dit waren zeker wel hoogtepunten! 2015 gaat vast ook weer een leuk jaar worden. Wel heb ik drie maanden even geen werk in de gehandicapten zorg (0 uren contract en mijn contract is drie keer verlengd blablba). Maar ik zie deze drie maanden ook weer als uitdaging. Ik ben bezig met leuke styling projecten voor verschillende woon/lifestyle bladen. En er zijn leuke plannen met lieve Marlies! Verder blijf ik lekker werken in de winkel PLUUM en sta ik als begeleider op een school voor kinderen met een handicap!
Oh en natuurlijk blijf ik bloggen, de ene keer meer en de andere keer iets minder.

Een hele fijne jaarwisseling allemaal & tot volgend jaar.
Heel veel liefs! 

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke fotocollage! Kan zo wel aan de wand haha.
  Mooie momenten ook.
  Jij ook een heel spetterend oud & nieuw en een gelukkig 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat een leuk gezicht! En wat een fijn jaar :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word elke keer weer blij van jou happy face.
  Jij ook een fijne jaarwisseling en dat je maar weer net zo veel avonturen mag beleven in het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij natuurlijk ook! En bedankt voor je leuke berichtje :)

   Verwijderen