1 Slaapkamer

Slaapkamer

dinsdag 9 september 2014


Ik ben ontzettend blij met mijn mini slaapkamer. Het is echt heel klein, maar fijn! Gelukkig zit er een inbouw kast in en scheelt dat weer ruimte. De kast is ook nog eens super leuk door het uitgezaagde hartje! (was al zo toen ik er in kwam wonen). Je ziet veel streepjes en stipjes in mijn slaapkamer, ach ja, daar ben ik nou eenmaal dol op!
Natuurlijk droom ik vaak over een grotere slaapkamer en op mijn pinterest kan ik dan ook uren plaatjes kijken. Een wensenlijst heb ik gemaakt voor mijn droomslaapkamer, gewoon om het kan. Als je op 'meer lezen' klikt zie je twee collage's van mijn droomslaapkamers en wensenlijst.plaatjes zijn van pinterest afgehaald! 3 opmerkingen

 1. Hele leuke slaapkamer en mooie foto's! Het koperen huisje vind ik zo tof, zie 'm steeds vaker voorbij komen. Die is van Flying Tiger toch? Balen dat ie niet hier in de buurt is! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie slaapkamer heb je toch!
  Alles matches zo mooi en vind de kleuren ook erg leuk.
  Ik kan dat ook, uren op pinterest rondstruinen, heerlijk.
  Ik ga je gauw even opzoeken want dat had ik nog steeds niet gedaan...
  Liefs, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lichte slaapkamer! Ik vind je stipjesmuur echt te gek!

  Vreemde vraag trouwens he, maar ik kwam je (awesome!) blog via-via tegen en toen ik op je over mij-pagina keek, kwam je me echt heel erg bekend voor. Volgens mij zaten we bij elkaar op de middelbare school. Omgeving Hoorn? (haha, die klinkt echt heel freaky)

  BeantwoordenVerwijderen