1 De afgelopen weken..

De afgelopen weken..

maandag 15 juli 2013



De afgelopen weken heb ik weinig aan mijn blog gedaan. Dit omdat ik geniet van mijn vakantie en het veel leuke dingen doen zoals leuke uitjes/afspreken met vrienden/werken en vooral een beetje lui doen. Daarnaast ga ik per augustus verhuizen naar een hofjes huisje in Leiden, ontzettend leuk en kan niet wachten. Het is uniek om in zo'n huisje terecht te komen, maar ik heb een klein beetje geluk gehad! Er moet alleen nog zo veel gebeuren en ga ook nog eens op vakantie! Komt vast allemaal goed. Natuurlijk wil ik jullie zo snel mogelijk alles vertellen over het hofjes huisje! Nu wil ik eerst even wat leuke momentjes met jullie delen van de afgelopen weken! Dus lees vooral snel verder.

Wil je op de hoogte blijven van mijn dagelijkse dingen, volg me dan HIER op instagram, of HIER op pinterest. 




Heb ik een leuk tapeje van de winkel waar ik werk; PLUUM! Nu kan ik mijn enveloppen extra leuk maken.


Ging ik een weekendje naar Antwerpen samen met mijn huisgenootje. Haar vriend woont in Antwerpen dus onwijs makkelijk om daar een paar daagjes te vertoeven. We hebben genoten van een heerlijke lunch, fietste wat rond door de stad en hebben uiteraard geshopt! Ik heb daar mijn afstudeer jurkje gescoord (wel bij de sissyboy, maar oké.. blijft toch echt mijn favoriete winkel) en kocht ik een leuke kitch kitchen boodschappen tas.


Heb ik geluncht met een vriendinnetje in de stad! ROOS is echt een onwijs leuk lunch tentje in de binnen stad van Leiden waar je heerlijk kunt eten en drinken.


Kwamen vriendinnetjes eten en dekte ik de tafel met zomerse kleurtjes! We hebben pasta salade gegeten met turksbrood, mmmm!


Heb ik 8 juli mijn diploma uitreiking gehad. Het was echt leuk om mee te maken en ben super blij dat ik mijn HBO papiertje op zak heb. Ik ben nu officieel bachelor of arts therapies. Na de uitreiking heb ik samen met mijn ouders, broertje en huisgenootje heerlijk gegeten op een terras aan het water van Leiden. Daarna schoven nog wat vriendinnen aan, was reuze gezellig!


Ben ik samen met een goed vriendinnetje, broertje en zijn Delfste huisgenoten naar een klein festivalletje geweest waar we genoten hebben van de muziek en de zon!


Heb ik uiteraard gepicknicked met vrienden! Lekker genoten van salade, quiche en stokbrood. Wat fijn dat het lekker weer is, buiten eten doe ik namelijk erg graag!


Heb ik een leuke broek gekocht in Friesland. Ben er super blij mee. Ik had hem aan toen ik moest werken bij PLUUM en kreeg veel complimenten!


En als laatste, dit wordt mijn nieuwe huisje in een hofje van Leiden. Ik kijk uit op een mooie/kleurrijke tuin die ik natuurlijk deel met de rest van de bewoners. Hier binnenkort meer over!


12 opmerkingen

  1. Wat gaaf zeg van dat huisje! En de rest ziet er ook al zo fijn uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto`s. Ooooh,...en je huisje wat mooi zeg!
    Is het zo dat er alleen vrouwen mogen wonen?
    Dat was het vroeger,..weet niet of die regels overal zo zijn.
    In Haarlem trouwens nog wel in de binnenstad.
    Wat een plaatje(...zucht...)ben jaloers!
    Groet,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, dit is een hofje waar dan alleen vrouwen mogen wonen;) In leiden heb je er veel van zitten, maar je hebt ook gemengde hofjes of hofjes voor alleen studenten. Maar aangezien ik geen student meer ben kan ik hier ook wonen!
      Heb er echt zin in!

      Verwijderen
  3. Super leuke foto's!Veel succes met klussen en verhuizen! Groetjes ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow. Wat een schattig huisje. Bofkont :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha wat gebruik jij onwijs vaak het woord onwijs ;-)
    En wat een superplekje, daar ga je vast nog een geweldige tijd beleven.
    Hier ook in de verhuisstress, komt allemaal goed joh!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi! Ja haha dat was me ook al opgevallen. Ben zo aan het genieten en alles is leuk en gaat goed! ;-)
      Waar ga je heen verhuizen? Groetjes!

      Verwijderen
  6. Wat een geweldig huisje zeg! Dat is boffen... mooie gedekte tafel, heerlijk dansfeestje, prachtige broek en een diploma om trots op te zijn. Blijf vooral genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh dat huisje!!!
    Veel plezier nog met genieten van de zomer en het klussen in je huisje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vind die foto van jou op dat feestje echt helemaal geweldig!
    Leuke foto's heb je weer gemaakt en nog gefeliciteerd met je diploma!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow wat een heerlijkheid komt er terug in je blog! Dingen van het goede leven. Heerlijk! Je straalt ook op alle foto's he met je mooie glimlach! Het huisje ziet er tof uit en klinkt ontzettend leuk. Heel veel verhuisplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooooh een huisje in een hofje, wat een geluk!
    Verder ook veel fijns hoor, buiten eten en gewoon buiten zijn is echt het allerbeste aan de zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen