1 Vakantie!

Vakantie!

woensdag 24 juli 2013


Wat heb ik een leuke/fijne/vrolijke vakantie! Het is heerlijk weer en doe allemaal leuke dingen! Daarom blog ik bijna niet, omdat ik aan het genieten ben! Maar wil je me toch dagelijks blijven volgen? Dat kan; volg mij HIER op instagram. Ik vind het super leuk om te doen en ook leuk om andere mooie foto's te bewonderen!
Ojá zondag ga ik op vakantie samen met een vriendin, lekker kamperen in Frankrijk! Wat zijn jullie vakantie plannen?

19 opmerkingen

 1. leuke foto's ! Het ziet er inderdaad uit dat ge een leuke vakantie hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke vakantie foto's! Geniet ervan! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je blog net ontdekt via Marlous en ik ben meteen verslaafd :) Ik ga snel even verder lezen. Veel plezier in Frankrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat heerlijk, geniet ze alvast.

  Omdat ik net terug ben van vakantie is mijn grootste plan om net te doen alsof ik nog in vakantiesfeer verkeer, morgen met m'n teenslippers naar het werk en bij thuiskomst met een lekker wijntje op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, gewoon lekker blijven genieten, dat bloggen komt wel weer als het regent enzo ;-). Hier ook bijna vakantie, maar met dit weer voelt iedere avond als een beetje vakantie :-) Wie weet kom ik je tegen in Frankrijk, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijkheid =) Ik ga morgen met m'n vriend voor 10 dagen na Tenerife en hebben daar een appartement geboekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne foto's!
  Ik werk een groot deel van de vakantie helaas maar ik heb bijna twee weken vrij. Dan ga ik ieder geval een paar dagen met vriendje naar Maastricht. En verder gewoon fijne dingen doen in eigen stad (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er gezellig uit, veel plezier nog! Xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Het is wel duidelijk dat je het naar je zin hebt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen