1 Verzamel tic

Verzamel tic

zondag 26 mei 2013


Ik heb een kleine verzamel tic en ik denk dat meer bloggers hier last van hebben..
De laatste tijd kan ik me behoorlijk inhouden, maar ik ben verslaafd aan tape.. ik heb er nu zó veel dat ze niet meer in mijn pot passen. In het begin vond ik het zonde om te gebruiken, maar nu ben ik daar wel iets losser in geworden. Nog steeds maakt mijn hart een sprongetje als ik een vrolijke tapeje zie in de winkel.
Ook lintjes verzamelen is één van mijn verslaving. Als ik een cadeautje krijg met een lintje bewaar ik ze altijd! Knijpertjes, plakkertjes,kraaltjes, knoopjes en gehaakte vormpjes belanden ook in één van mijn potjes! En, klopt het? Hebben jullie hier ook een klein beetje last van deze verslaving?
Voor meer foto's druk op 'meer lezen'! 14 opmerkingen

 1. Haha, heelll herkenbaar en bij mij zit ook zoveel mogelijk in weckpotten! Ben pas verhuisd en was zo blij dat ik nu één kast voor knutselspullen kon gaan gebruiken (er lag eerst overal wat), maar bij het 'inrichten' van de kast kwam ik er al achter dat het ook maar weer netaan paste :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit. Ik heb de oplossing, koop een grotere pot voor je tapejes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha zeker heel herkenbaar!! Wat een mooie verzamelingen, die lintjes vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, heel herkenbaar! Van dit soort verzamelingen word je ook gewoon heel erg gelukkig... ;-) lekker blijven verzamelen die kleine schatten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier nog één! Ik kwam er gisteren tijdens het opruimen ook achter dat mijn tapejes niet meer in de pot passen. Zal ze dus wat meer moeten gaan gebruiken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja! Daar heb ik ook last van! Het staat we allemaal heel gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Euhm... ja... ik moet eerlijk bekennen dat ik me hier heel erg in kan herkennen. Maar och... zolang Peter v/d Vorst nog niet aan mijn voordeur staat voor zijn programma 'Mijn leven in puin' zal het allemaal nog wel meevallen toch? ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eh ja... Dan weer een tijdje tape sparen, dan weer iets anders ;-) Maar ook ik gebruik inmiddels alles ook 'gewoon'; 't blijft ook niet eeuwig goed, hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yep herkenbaar :-)
  Bij mij zijn het ondertussen lades geworden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. herkenbaar! hier staat eenzelfde pot met tapejes, en die kan inmiddels niet meer dicht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk toch zo'n verzameltic! Wel een leuk idee om het in potten te doen =) Ik ben gek op scrappieren, elementjes en stickers kopen..dus ja dat kun je ook wel soort van verzameltic noemen en idd als ik bij de Action loop en zoals laatst leuk patronenpapier zie voor weinig geld dan maakt mijn hart ook wel een sprongetje =) Voor de rest valt het verzamelen nog mee..hoewel ik ook genoeg tapejes heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hahah heeeeeeeeel herkenbaar :)

  Liefs Arja

  BeantwoordenVerwijderen