1 één en al vrolijkheid notitieboekje

één en al vrolijkheid notitieboekje

woensdag 22 mei 2013Hoe vinden jullie het 'één en al vrolijkheid' notitieboekje? Een boekje waar alleen maar vrolijke dingen in geschreven of geplakt mag worden. En wanneer je verdrietig bent is het heerlijk om even te bladeren in je eigen boekje en vervolgens blije notities ziet staan en je er spontaan vrolijk van word! Dit boekje is gemaakt voor iemand die het cadeau wilt geven aan een vriendinnetje die dit even nodig heeft op dit moment, een super mooi gebaar en super leuk om te maken natuurlijk! 


9 opmerkingen

 1. Dit moet ik gewoon hebben...

  www.themindofanexchange.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ps: ik bedoel om mezelf vrolijk te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk!! 'k Geloof zeker dat het werkt! Verder heerlijk bijgelezen op je blog en wat suuuuper leuk w.b. het Fluiteketel-project! Stiekem droom ik ook nog van zoiets... Enjoy en hou ons maar lekker op de hoogte :-)

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Alleen al van de kaft wordt je vrolijk. Laat staan als je het hele boekje weet te vullen met vrolijkheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel fijn! ik heb thuis ook z'on boekje! en het werkt echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee en het is mooi geworden... handig zo'n boekje ook om eens terug te bladeren in al die fijne herinneringen... Ik gebruik m'n blog eigenlijk op die manier...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een super leuk idee =) Tijdens mijn cursus noemde ze dat 'wit boek'. Ook met complimentjes, dingen die je goed hebt gedaan, dingen waar je trots op mag zijn ed. erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die ziet er wel heel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen