1 beetje vroeg, maar wel leuk!

beetje vroeg, maar wel leuk!

donderdag 6 december 2012


Misschien een beetje vroeg.. maar ik ben toch alvast maar begonnen met kerstkaarten maken, aangezien ik er veel moet maken! En het is natuurlijk ook hartstikke leuk om te doen. Lekker met tape en karton aan de slag! Lekker ontspannen toch? Ik was alleen nog niet in de stemming voor kerstmuziek.. dat komt later wel!

7 opmerkingen

 1. Ik ben er ook al mee bezig hoor, helemaal niet vroeg hihi. Vooral als je de tijd nodig hebt en ze zelf maakt :) Ziet er tof uit! Ik ben met action karton met plaatjes & spulletjes van de kruidvat in de weer. De tapejes komen bij mij ook goed van pas bij randjes ed. Jouw kaarten inspireren ook zeker & krijg alweer wat ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha nee joh! Niets te vroeg! Ik had in oktober al mijn illustraties voor de kerstkaarten gemaakt ;P Kan best hoor! je kaarten zien er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee vind ik ook, helemaal niet te vroeg! Gezellig net :) Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaarten! Mmmm...ik heb nog helemaal niets aan kerstkaarten gedaan, moet er toch eens aan beginnen. En waarschijnlijk ben je nu wel in de 'mood' voor kerstmuziek...ik tenminste wel. Zo gezellig al die kerstliedjes op de radio!

  BeantwoordenVerwijderen