1 Moodboard // it's a new day!

Moodboard // it's a new day!

woensdag 25 maart 2015


Ondanks dat het deze week koud is en het een beetje voelt alsof het herfst is, voel je de lente wel in de lucht hangen. Ik weet niet wat dat is, maar je ruikt de lente wanneer je de deur uitstapt. Maar het komt ook door dat het langer licht blijft en je niet opstaat in het donker. Heerlijk vind ik dat! Toch besloot ik vanmorgen mijn winterjas aan te houden en mijn warme vest aan te trekken. Nog even geduld Jorian, dan mag je los gaan met je lente garderobe! In mijn huis kan ik gelukkig wel het 'lente gevoel' aanbrengen, zoals geel en pasteltinten. Afgelopen zaterdag kocht ik op de markt prachtige tulpen in de kleuren oud roze en wit! I like it!

Ik besloot een moodbaord te maken met lente kleuren! Linksboven een prachtig plaatje met melkflesje en kleurrijke rietjes! Krijg gelijk zin om een paastafel te dekken. Daarnaast lieve paashaasjes gemaakt met macarons, jammie! Leuk als traktatie (wel een dure en vooral luxe traktatie haha). Linksonder een lief tekstje 'It's a new day' en daarnaast een afbeelding met schattige madeliefjes, mijn lievelings bloemen! Straks staan er weer velden vol met madeliefjes en kan ik weer mooie bosjes gaan plukken!

Fijne woensdag allemaal :)

Bronnen:
Melkflesjes met mooie rietjes via Suger & Cloth // Macarons via Sugar & Cloth // It's a new day via Leastlittlething // Madelief plaatje via Society6


4 opmerkingen