1 Van studentenkamer naar een hofjeshuis.

Van studentenkamer naar een hofjeshuis.

dinsdag 15 april 2014


Een half jaar geleden woonde ik nog in een studentenkamer samen met 3 meiden en deelde ik het toilet/keuken met 1 meisje. Dit huisgenootje is in de 4 jaar dat ik daar woonde een goed vriendinnetje geworden! Nooit geweten dat zij nu ook weer mijn hofjes buurvrouw word! Heel gek dat je dan afscheid van elkaar neemt, maar dat je dan vervolgens weer buren bent. Echt onwijs leuk en veel zin in. Straks kunnen we weer samen kopjes thee drinken, uren kletsen, koken, de wasmachine delen en uren in het zonnetje zitten in het hof (etc.)!

Mijn interieur is wel veranderd.. en dat is logisch. In mijn studentenkamer had ik niet veel ruimte om alles precies naar wens in te richten. Maar ondanks de wat kleinere ruimte en andere spullen, heb ik daar met zo veel plezier gewoond. Danique van 88forever.nl heeft vorig jaar wat foto's gemaakt en OH wat ben ik daar blij mee. Nu heb ik altijd een fijne herinnering aan mijn oude studentenkamer!
Als je op 'meer lezen' klikt zie je wat foto's van mijn studentenkamer, gemaakt door Danique van 88forever!
De foto voor mijn nieuwe hofjeshuisje is gemaakt door Lieve Marlies

8 opmerkingen

 1. Ohhh wat een lekker stekkie zo zeg!
  Ik heb een zwak voor oudere sfeervolle huizen, ik vindt het stiekem mooier dan het strakke en moderne appartement waar ik nu woon ;).
  Mijn vriend had het al gekocht en anders zaten we met twee huizen :).
  Ik heb hiervoor ook een paar jaar op mezelf gewoond in een jaren 30 woning, en als ik jouw foto's dan zie dan kom ik even terug in die tijd ;).
  Heeeeerlijk hoor, geniet ervan!
  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schattig huisje.
  leuke foto's seg.
  en leuk dat je je buurvrouwtje terug krijgt.
  kan je weer gezellig kletsen bij een kopje thee.
  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er geweldig uit, mooie foto's ook!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa, ik herinner me de foto's nog! Lovely!! Heerlijk om ze als herinnering te hebben! En wat gezellig die nieuwe buurvrouw van je :-)

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen