1 Terras voor de deur

Terras voor de deur

woensdag 5 juni 2013


En wat is het lekker weer he? Helaas heb ik geen balkon of een tuin bij mijn huisje, maar voor de deur kan ik ook ontzettend lekker zitten. Vorig jaar heb ik dit leuke tafeltje gescoord voor een paar euro bij de Hema. Super handig om lekker te kunnen tafelen met vrienden. Gister heb ik dus ook volop genoten van een heerlijke lunch met een vriendinnetje en 's avonds lekker pizza, wijn en ijs gegeten. Ik kan niet wachten op de volgende vrije uurtjes om voor de deur te zitten in de zon. 
Druk op 'meer lezen' voor meer foto's die zijn gemaakt voor de deur van mijn huisje in Leiden.


 Deze foto is vorig jaar genomen. Hier had ik mijn tafeltje mijn eerste dag in gebruik. Ik vind het altijd heerlijk om aan het eind van een school of werk dag tot rust te komen met olijfjes en een sapje!

 Wanneer de zon schijnt en mijn huisgenootje is thuis gaan we gelijk naar beneden. Even bijkletsen en wat drinken of eten!

Vorig jaar zat ik samen met een vriendin voor de deur te genieten van ons avond maaltje. De buren zijn uiteindelijk er gezellig bij gaan zitten, echt een top avondje!

Wijn en toasjes worden ook veelal gedronken en gegeten voor mijn huisje. Vrienden vinden het altijd erg gezellig hier, je kunt namelijk goed mensen kijken haha!

9 opmerkingen

  1. Een en al gezelligheid ;-) geniet van de zon! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel gezellig,GENIET met volle teugen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er gezellig uit!!! En nu maar genieten van de (hopelijknog veel) buiten-zIt-dagen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk hoor zo'n plekje voor de deur :) Ik moest gisteren nog aan je denken! We fietsten naar het Vondelpark en toen reden we dus ook voorbij een groepje mensen dat gezellig op de stoep aan het borrelen waren. Ik moest meteen aan jouw blogbericht van vorig jaar denken! Zag er zo gezellig uit :) Geniet van het zonnetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gezellig plekje zo voor de deur! Geniet van he mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen