1 Fijne instagram momentjes

Fijne instagram momentjes

dinsdag 16 april 2013


De afgelopen weken heb ik weer genoeg instagram foto's gemaakt!
Dronken we een heerlijk kopje chocolade melk in een super leuk tentje in Antwerpen - Kreeg ik van een vriendinnetje een nieuw iphone hoesje (omdat mijn iphone in de gracht was gevallen en ik dus ook mijn stippenhoesje kwijt was geraakt) en mooi lint - een tas vol lekkere boodschappen - heerlijke soep gegeten in ook een leuk (soep)tentje in Antwerpen - Drie mini hamburgers gegeten in mijn lievelings restaurant in Leiden - Moest ik werken bij PLUUM (hier binnenkort meer over) - Stond ik afgelopen zondag met drie vriendinnen op een rommelmarkt - lekker lezen in bed - heerlijk gegeten bij een vriendin - verse ananas - heb ik weer wat brieven en cadeautjes weggegeven - en geniet ik van de bloemen in mijn huisje 

10 opmerkingen

 1. Wat een fijne foto's! (Wat is je IG trouwens?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik zal je IG ook even opzoeken, had gister namelijk wel dolenthousiast mijn leuke post erop gezet, maar nog niet een bedankje richting jouw! Bij deze, ik vond het echt een heel leuk initiatief van je! Ze staan al in een leuk vaasje, nu de zon er nog bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzicht en wat een lief vriendinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow heerlijk en wat een fijne momentjes! Ik merk dat mijn stilstaan-instagram-momentjes wat afzakken..tijd om daar wat aan te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel gezellig uit! Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen