1 Recepten idee??

Recepten idee??

vrijdag 15 februari 2013


Ik ben opzoek naar tips voor lekkere hapjes of recepten. Eigenlijk heb ik het al voor morgen nodig, maar het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om andere tips smul tips te horen van jullie die ik in de toekomst een keer kan maken. Vandaag smste ik wanhopig of ze iets lekkers wist om te koken voor vanavond, ook zij kon me er niet bij helpen. Dus mocht je iets weten en het is niet ál te moeilijk... tips zijn ZEER welkom.
Wat betreft morgen avond, de bedoeling is dat iedereen (van mijn vriendinnen groep) iets lekkers gaat maken wat wel een beetje vult. Ik ga sowieso een kwarktaart maken, olijfjes halen op de markt en wil nog iets bereiden, maar wat??  Dus ook hiervoor zijn tips meer dan welkom 

ps. op de foto een lekkere garnalen salade die ik heb gemaakt toen 88forever foto's kwam maken.

9 opmerkingen

  1. Een recept weet ik niet zo snel, maar heb je al een keer monchou taart gemaakt? :) Ik heb op mijn blog een recept van Albert Heijn. Die vind ik geweeeldig! Dan niet voor morgen, maar misschien een andere keer. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is een wrap beleggen met roomkaas, ijsbergsla, zalm, en dan oprollen en schuin snijden metleuk prikkertje iets? je kunt ook een versie maken met pesto en kipfilet en pijnboompitjes. Minibolletjes mozzerella en cherrytomaatjes doorsnijden, helftjes op prikkertje doen en blaadje basilicum ertussen, minicroissantjes danerolle met knakworstje, plakjes stokbrood met geitenkaas beetje honing erover in de oven doen daarna walnootje erop. Is het wat? gezellige avond morgen en veel succes, lieve groet Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt gezellig!! en lekker :D
    Wij doen het ook vaak op zo'n manier. Iedereen een hapje maken en elkaar verrassen.
    Ik vind die wraps wel een goed idee, kan je ook goed van tevoren maken, is warm en koud lekker.

    Ander idee is pastasalade, mag koud zijn nl, met brood. En makkelijk omdat je er alles in kan doen wat je zelf wilt (met restjes goed te doen). Pasta, rucola, pijnboompitjes, tomaat, spekjes, oregano, olijfolie, feta, olijfjes enz enz enz..)

    Hmmm.. denk dat ik weet wat wíj morgen eten ;)

    Alvast heel veel plezier, fijn weekend en liefs
    O ja.. en je hartverwarmend pakje is bijna verzendklaar!! :D nog even wat persoonlijks -in de maak- en dan komt het naar je toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou, al heel wat goede ideeën hierboven... Ik dacht ook aan die zalm-wraps. Je kunt ook gekookte ham gebruiken in plaats van zalm... Of twee versies maken ;-) Hoe dan ook, wordt vast lekker én gezellig!! Fijn weekend! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die zalmrolletjes vind ik ook altijd erg lekker! Wat ik ook altijd makkelijk vind is een nog niet afgebakken stokbrood in stukjes snijden en daar pesto op smeren met daarop geitenkaas of brie en een beetje tijm en dan lekker even afbakken in de oven.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hartige taart! Succes verzekerd, je kunt er van alles in ' ingooien" zowel koud als net uit de oven te eten!

    Maar eten met vriendinnen ( ik doe dat al 12 jaar elke 2 weken!) is altijd gezellig en uiteindelijk maakt het niet zoveel uit wa je op tafel zet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor wraprolletjes is de combi van chorizo en basilicum blaadjes ook verrassend lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben op het moment helemaal weg van "Heksenkaas" van AH. Heerlijk als dipsaus voor rauwkost. Maar ook lekker in salade. Of in de wraps en rolletjes zoals hierboven beschreven, in plaats van de roomkaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat denk je van een lekkere quiche ,kan met spekjes en prei of zalm met brocoli ,en tal van andere combi's! Altijd een succes hier !
    Geniet ervan !

    BeantwoordenVerwijderen