1 Kaartjes

Kaartjes

woensdag 2 mei 2012

Op de vrijmarkt heb ik dit boek gekocht voor 50 cent. Er staan hele leuke vierkante plaatsjes in waarvan ik kaartjes kan maken! Ik heb er al wat gemaakt en vind het resultaat hartstikke leuk!

3 opmerkingen

 1. Supertof idee, het zijn inderdaad echt hele mooie kaartjes. Maar oei oei oei, mijn kinderen, die hier toevallig binnen kwamen terwijl je blog openstond, waren heel erg boos, toen ze zagen dat je er kaartjes van geknipt had. De boeken van Max Velthuijs waren enkele jaren geleden namelijk favoriete kinderboeken van hen, dus ze herkenden direct de foto van het boek. (Het rode kippetje was trouwens een van hun lievelingsboeken). Zien dat er daar iemand in geknipt heeft om er kaartjes van te maken, leverde een heel boze snoet op en de reactie: "zo'n stoute mevrouw die in leesboeken knipt!"
  Ik heb me dus heel hard moeten inhouden om niet te schaterlachen met hun boze reactie.... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een heerlijk berichtje dit ! Ik moet er toch stiekem om lachen! Ik geef ze ook groot gelijk hoor, het zijn super leuke boeken om daar zomaar in te knippen;) Misschien moet ik een kaartje naar te sturen en zijn ze niet meer boos:)!!!!!!?

   Verwijderen