1 april 2014

Slaapkamer

donderdag 17 april 2014


Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! ☆

Van studentenkamer naar een hofjeshuis.

dinsdag 15 april 2014


Een half jaar geleden woonde ik nog in een studentenkamer samen met 3 meiden en deelde ik het toilet/keuken met 1 meisje. Dit huisgenootje is in de 4 jaar dat ik daar woonde een goed vriendinnetje geworden! Nooit geweten dat zij nu ook weer mijn hofjes buurvrouw word! Heel gek dat je dan afscheid van elkaar neemt, maar dat je dan vervolgens weer buren bent. Echt onwijs leuk en veel zin in. Straks kunnen we weer samen kopjes thee drinken, uren kletsen, koken, de wasmachine delen en uren in het zonnetje zitten in het hof (etc.)!

Mijn interieur is wel veranderd.. en dat is logisch. In mijn studentenkamer had ik niet veel ruimte om alles precies naar wens in te richten. Maar ondanks de wat kleinere ruimte en andere spullen, heb ik daar met zo veel plezier gewoond. Danique van 88forever.nl heeft vorig jaar wat foto's gemaakt en OH wat ben ik daar blij mee. Nu heb ik altijd een fijne herinnering aan mijn oude studentenkamer!
Als je op 'meer lezen' klikt zie je wat foto's van mijn studentenkamer, gemaakt door Danique van 88forever!
De foto voor mijn nieuwe hofjeshuisje is gemaakt door Lieve Marlies


Collage

dinsdag 8 april 2014



Gister vroeg de vriendin van mijn moeder wanneer ik weer een bericht zou gaan plaatsen op mijn blog! Ik neem daar de laatste tijd zo weinig tijd voor.. ik zet natuurlijk wel elke dag een foto op mijn instagram profiel (klik Hier) maar weet daardoor niet zo goed wat ik dan moet plaatsen op mijn blog. En als het als een verplichting gaat voelen, vind ik het niet meer leuk. Wel volg ik elke dag nog een aantal favoriete blogs met veel plezier. Maar goed.. ik heb wel weer twee fijne collages gemaakt van mijn interieur in mijn huisje. Wouw wat maken bloemen je huis toch vrolijker en vooral als de zon schijnt! Ik duim dat de zon volgende week weer tevoorschijn komt!