1 februari 2014

Fijne collage

zondag 23 februari 2014


Even een fijne collage, met foto's gemaakt met mijn spiegelreflex. Het voorjaar is weer in zicht en het begint duidelijk weer te kriebelen in mijn buik. Het is langer licht buiten, er zijn weer tulpen te koop en de dikke truien/mutsen kunnen (nog) steeds de kast in blijven. Ik vind sneeuw en ijs heus wel leuk hoor, vooral om heerlijk te kunnen schaatsen (mijn favoriete sport), maar lente is nog steeds mijn lievelings seizoen. Dus ik vind het he-le-maal niet erg dat we de winter overslaan..

De foto's in mijn collage waren al te bewonderen op mijn instagram. Ik heb al ruim 400 volgers en dat vind ik stiekem best bijzonder. Ik ben niet zo heel lang geleden begonnen  met instagrammen en krijg veel positieve reacties, LEUK!

I love mijn lichte slaapkamer.

zaterdag 15 februari 2014


Ik word zo ontzettend blij van mijn slaapkamer. En weetje waarom? omdat het zo lekker licht is. Als ik wakker word en mijn gordijnen open doe, kan ik het niet laten om weer even terug te kruipen in bed en te genieten van het licht. Daarom doe ik dat regelmatig. Zo trakteerde ik mezelf op een ochtend op een klein ontbijtje op bed met het servies van mijn oma.

Deze foto's heb ik gemaakt met mijn spiegelreflex camera, maar soms maak ik 'bed' foto's met mijn iPhone. Die zet ik dan op instagram. Neem gerust even een kijkje en klik hier!