1 november 2013

Instagram overzicht, november!

vrijdag 29 november 2013


November is weer omgevlogen! Ondanks dat ik weer vele uren heb gewerkt, heb ik gelukkig ook kunnen genieten van leuke dagen/avondjes. Soms was het lastig om deze momenten in te plannen in zo'n druk schema.. Maar ook deze maand is het me weer gelukt!
Ik ben naar de duurste kapper van Leiden geweest, was er een super gezellig verjaardagsfeestje van een vriendin waar we heerlijk hebben gedanst, dronk ik thee en koekjes met lieve Marlies, maakte ik mijn slaapkamer gezellig met stippen stickers, stond ik op een karwei markt met 'Joortjefloortje fluiteketel', at ik natuurlijk weer lekker, genoot ik van de kerstlichtjes in de binnenstad, maakte mijn vriendin mooie vlechten, kreeg ik een kerstboom van takken, had ik een logeeravondje met twee goeie vrienden, was de bachelor uitreiking van mijn broertje en probeerde ik zoveel mogelijk fruit te eten!

Natuurlijk was dit lang niet alles, maar ik vergeet ook wel eens een foto te maken ;-)
Nu op naar december, zin in de feestdagen!

Wallstickers ♥

vrijdag 22 november 2013


Na bijna 2 weken gewacht te hebben kwamen dan eindelijk de wallstickers van 'FERM living' binnen in huize hof. Ik heb ze gelijk opgeplakt op de muur achter mijn bed. Ben er zo ontzettend blij mee! Mijn slaapkamertje begint steeds leuker te worden. Er komt nog een gebreide slinger met zwart/wit/grijs, maar die is nog in de maak.

Voor meer foto's; druk op 'meer lezen'. 

Druk & Blij

maandag 18 november 2013


Ik ben af en toe zo druk.. Druk met 100 verschillende baantjes, want ja ook ik heb last van de 'crisis', er is geen vast contract te vinden. Natuurlijk geef ik niet op en ik heb het nu nog ontzettend naar mijn zin met mijn 0 uren contracten, maar toch zou het zoveel meer rust geven om vastigheid te hebben. (ook qua inkomen hihi). Maar ik ben wel blij. Blij dat ik nog zo leuk woon in mijn nieuwe hofjeshuisje, dat ik geen verslagen of tentamens moet leren, dat er leuke dingen op mijn pad komen, dat ik nu wel de tijd heb om plannen op papier te zetten en dat het bijna sinterklaas/kerst is. (ben gek op deze familie feestjes, ben dan ook echt een familie mens).

Mocht je nieuwsgierig zijn waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben.. druk dan op 'lees meer'.

Medeblogger Juliette!

maandag 11 november 2013


Een paar weken geleden had ik een heel leuke en vooral spontane klant in het winkeltje waar ik werk. Ze kocht een snijplank (zie foto hierboven) en we raakte in een leuk gesprek. Ze vertelde mij dat ze gek is op koken en het ze het leuk vind om nieuwe kookspullen te kopen en daar dan foto's van te maken. Ik werd wat nieuwsgierig en ze bleek een blog te hebben over haar kookkunsten. YES! Voordat ik het wist had zij mij al gevonden op instagram en daarna heb ik uitgebreid haar instagram pagina en blog bekeken. WOUW, wat kan Juliette lekker koken en mooie foto's maken. Ik was/ben diep onder de indruk en kon het daarom niet laten om hier een blog bericht over te schrijven. Je moet zeker even een kijkje nemen op haar blog detailsjuliette! Grappig, want het blijkt ook nog eens dat ze vlakbij mij woont.
Ik ben echt gek op dit soort spontane ontmoetingen!

Klik op 'meer lezen' voor nog een paar foto's van haar blog. De foto's heb ik natuurlijk niet gemaakt, maar Juliette! :)

Stippen muurstickers

vrijdag 8 november 2013


Oh wat zijn die stippen muurstickers van 'ferm' toch leuk. Je kan op een simpele manier je slaapkamer of woonkamer veranderen. Ik sta al jaren bekend om mijn 'stippen verslaving' (ik moet zeggen dat ik daar nu wel een klein beetje vanaf ben), dus ik kon het stiekem niet laten om ze te bestellen. Ze passen wel echt helemaal bij me vind ik! Ik krijg nu al zin om ze op te plakken op de muur in mijn slaapkamer, ik vind ze denk ik iets te heftig voor in de woonkamer. Het resultaat krijgen jullie natuurlijk snel te zien.

Hieronder nog een aantal andere leuke stickers van Ferm.


Maand overzicht; Oktober!

dinsdag 5 november 2013


Oktober is weer omgevlogen. Het was weer een gezellige en vooral drukke maand met hier en daar wat traantjes (maar oké dat hoort er soms bij..) Ik werk aardig wat uren, maar probeer ook zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Soms is dat wat lastig te combineren, had het gevoel dat ik mijn sociale leven wat aan de kant had geschoven.. maar als ik nu mijn instagram foto's terug kijk, valt het best wel mee! Heb genoten van etentjes met vriendinnen, heb ik mezelf verwend met lekkere salades, at ik mijn eerste pepernoten van dit jaar, lunchende ik op een regenachtige dag met een vriendin, kreeg ik mooie bloemen van mijn mama, plofte ik na een lange werkdag op de bank met mijn lievelingsserie penoza en pakte ik cadeautjes in voor een verjaardag. Natuurlijk was dit LANG niet alles, gelukkig bestaat er een Iphone/instagram en kan ik alle leuke momenten vast leggen. Neem daarom een kijkje op mijn profiel van instagram. Fijne november maand allemaal!

BLIJ

zaterdag 2 november 2013


Dat is even leuk, mijn blog is onder handen genomen door Marieke. Wat een groot verschil he? Ben er zo ontzettend blij mee. En ik ben ook blij dat ik Marieke (plus haar leuke gezinnetje) heb leren kennen. Dat is eigenlijk grappig verlopen. Elke dag fietste ik door de leukste straat van Leiden (waar ik nu zelf aan woon maar dan in een hofje, een wens die in vervulling is gekomen) en stond er al maanden lang een huis te koop. Dit huis was/is mijn droomhuis en opeens was hij verkocht.. Ik dacht 'bah' dat is gemeen haha. Maar op een dag fietste ik voorbij en zag ik dat de beneden verdieping onwijs leuk versierd was met slingers, ballonnen en andere leuke frutsels. Ik kon het niet laten om even aan te kloppen en raakte ik in een leuk gesprek met de nieuwe bewoonster. Marieke is grafisch ontwerper/illustrator en heeft nu haar eigen winkeltje op de onderste verdieping waar ze o.a.haar eigen ontworpen kaarten verkoopt, maar ook GENOEG andere leuke dingen!
Haar kaarten zijn ook te koop bij greetz.nl, ik vind ze fantastisch. Lekker kleurrijk en vooral super origineel.
En door deze spontane ontmoeting kom ik daar vaker over de vloer en bood ze aan om mijn blog op te leuken!!! Je moet ook zeker even op haar blog kijken (http://patriciamariastudio.blogspot.nl), ik plaats hier alvast wat foto's van haar blog!

Love to Share

vrijdag 1 november 2013


Een paar maanden geleden ben ik in contact gekomen met Marlies, via blogwereld. We hebben een aantal keer afgesproken en leuke dingen samen gedaan en ik kan nu zeggen dat 't het een vriendinnetje geworden is! Nu heeft zij samen met een ander leuk meisje (Angelina) een site geopend wat 'love to share' heet. Echt een super tof idee en daarom moet ik dit even delen op mijn blog. Het is een site waar hotspots gedeeld worden zoals leuke koffie/eet tentjes, markten of winkeltjes. Zoals zij het beschrijven: 'Het doel van LOVETOSHARE.NL is het delen van alle leuke en mooie plekjes op deze verzamelsite.'
Het is op de site super overzichtelijk en wouw wat is de layout van de site weer mooi geworden! 
Dus neem zeker even een kijkje op lovetoshare.nl