1 januari 2013

instagram vrolijkheid momentjes

dinsdag 29 januari 2013


Worden jullie ook zo vrolijk van instagram en collages maken? Ik ben dol op de app 'picFrame'. (moet je wel iets voor betalen, maar het werkt zo fijn).
Ik ben aan het punniken, heb heeeeel veel gelukspoppetjes gekocht voor clienten waar ik afscheid van moet nemen, en werd ik (zoals nu al dagen achter elkaar) vrolijk van al het leuke post wat ik krijg! Ik ben nog steeds heerlijk bezig met kaartjes sturen.
En oja, ik word ook ontzettend blij van al jullie leuke reacties!

'één en al vrolijkheid' boekjes

maandag 28 januari 2013


Notitie boekjes, ik ben er dol op! Ik wil met jullie mijn 'een en al vrolijkheid' boekje delen.
In november 2011 ben ik er mee begonnen. Tis een boekje met een aantal regels, namelijk; Er mogen alleen maar leuke/vrolijke/gezellige dingen in komen te staan, nare of bedroefde dingen zijn absoluut verboden. In het boekje kun je lijstjes maken waar je blij van werd/word, inspiratie, ideeën, plaatjes, foto's, kaarten, lekkere recepten, gedichten, spreuken of andere dingen waar je vrolijk van word. Ik heb nu al een heel boek vol en ik kan je vertellen dat het zooooooo fijn werkt. Wanneer ik het boekje open sla wordt ik al vrolijk. Dus je voelt hem wel aan komen, wanneer ik even niet zo lekker in mijn vel zit ga ik gelijk in het boekje aan de gang met bijvoorbeeld lijstjes maken waar ik blij van werd de afgelopen dagen of mooie plaatjes uit tijdschriften. Het werkt heel therapeutisch en het is iedereen aan te raden.
Ik heb dit 'idee' al een aantal keer cadeau gegeven!

Blij

vrijdag 25 januari 2013


Steeds als ik thuis kom vind ik een leuke envelop in de brievenbus met een gezellig kaartje! Dank jullie wel lieve blog lezers, ik ben blij! Verder heb ik een vaasje (die ik een poosje geleden had gekocht in de kringloop voor 20 cent) even opgeleukt met stippeltjes tape. Staat extra leuk met de kitch kitschen roos!
 

Vrolijkheid

woensdag 23 januari 2013

 
Ik heb zoveel positieve reacties gekregen op FB en op mijn blog over het 'kaartjes sturen project'.
Ben er helemaal vrolijk door geworden. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn afstudeer onderzoek, dus dit zijn echt fijne momentjes om blij van te worden tussendoor. Als ik thuis kom vind ik een leuke envelop op de deurmat van een vriendin of een bloglezerares. Dank jullie wel!
Binnenkort wil ik even een foto maken van de kaartjes en de vele leuke extra dingetjes. In deze instragram collage zie je al een leuk kaartje die ik gekregen heb van Villa balkonia <3. Verder heb ik leuke notitie boekjes gemaakt voor een vriendin (hier binnenkort meer over), heb ik lekker geknutseld zondag middag en maakte ik een heerlijke tonijn pasta. Vind het altijd heerlijk om van een gezellig bordje te eten!

Ps. Welkom nieuwe bloglezers!
Pps. Mocht je nog een leuk kaartje willen hebben? Laat een leuk berichtje achter!

Inpakken maar

zondag 20 januari 2013

 
Een vriendin is jarig vandaag en ik heb me even lekker uitgesloofd op het inpakken. Een cadeautje krijgen is natuurlijk ook al een feestje, maar wanneer je het nog leuker inpakt wordt het een EXTRA feestje!

project 'kaartjes sturen'

vrijdag 18 januari 2013

Wouw! Wat was ik vrolijk na mijn berichtje 'kaartjes sturen & wil je een kaartje?'. Ik heb onwijs leuke reacties gehad op mijn blog/mail en facebook! Gisteren was ik dus weer lekker aan de gang met enveloppen, stickers, tape en postzegels. Jammer dat een velletje postzegels zo duur kan zijn!
Maaroké ik word er blij van en daar gaat het om. En waarschijnlijk worden andere mensen ook blij als ze in hun brievenbus kijken. Ik wil dit vasthouden! LEUK!


kaartjes sturen & wil je een kaartje? ♥

woensdag 16 januari 2013


Ik heb iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen, en waar ik ook echt blij van word en dat is het versturen van kaartjes. Het proces is helemaal leuk, eerst lekker rond snuffelen naar mooie kaartjes (ik kan echt uren zoeken in een winkel) en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor wie dit kaartje geschikt zou zijn. Daarna lekker schrijven, plakken & knippen en dan in de brievenbus gooien. Echt heerlijk om te doen. Vooral de leuke reacties die je dan krijgt of ik vind soms een leuk kaartje terug in mijn brievenbus. Niks is leuker dan een kaartje krijgen, véél leuker dan een Whatsappje of een mailtje! Nu heb ik besloten dat ik dit véél vaker wil gaan doen. Dus wie o wie heeft zin in een leuk kaartje plus een leuke zelf gemaakte slinger? Laat een reactie achter met je mail adres, zodat ik je adres gegevens kan vragen! En wie weet krijg je wel vaker een kaartje van mij!  
Ik word nu al superrrrrrrr blij hihi


Huisje Weltevree

dinsdag 15 januari 2013



Ben nog steeds blij met de foto's van mijn huisje. En ik ben ook nog steeds blij mét mijn huisje. Heb je de andere foto's + interview nog niet gezien? Kijk dan hier!






dagelijkse dingen

zondag 13 januari 2013

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met mijn onderzoek wat gaat over muziek bij mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Heb ik genoten van mooie bolletjes in de kopjes van oma en kreeg ik weer een leuke kaart van een vriendin. Heb ik mij zelf helemaal ingestopt onder een dekentje, genoot ik verder nog van mooie bloemen in mijn huisje. Ben ik naar het strand geweest en zijn we geëindigd met een kop warme chocolade melk.

Praktijk Floor

donderdag 10 januari 2013


Floor is een eigen praktijk begonnen als kunstzinnige therapeut. Vanaf gisteren was haar eigen site online! Hij is super geworden & helemaal Floor! Om haar een beetje te promoten plaats ik de link van haar site hier op mijn blog! Neem gerust een kijkje, geef het door en wie weet heb je er wat aan!
Praktijk Floor

ps. De foto's van haar website heb ik gemaakt hihi!





Laatste vakantiedagje

zondag 6 januari 2013


Mijn laatste vakantiedagje. Ben vroeg mijn bed uitgegaan om er een leuke dag van te maken die extra lang duurt! Ook heb ik zo extra lang kunnen genieten van de mooie bloemetjes/bolletjes in mijn huisje! Nu ga ik nog even naar de stad met mijn huisgenoot en vanavond flink relaxen. Nog 1 maandje stage! Wat hebben jullie gedaan vandaag?

Foto's maken!

woensdag 2 januari 2013


Vandaag ging ik bij een lief vriendinnetje foto's maken voor haar site. Ze heeft de opleiding kunstzinnige therapie afgerond (zelfde studie die ik nu doe, alleen ik richt mij op muziek ).
En nu gaat ze haar eigen praktijk beginnen, echt super tof en dapper!
We hebben foto's gemaakt in haar leuke hofjes huis! Tussendoor nog even lekker gegeten en daarna nog een kringloop winkel ingedoken! Heerlijke dagje dus!